Ud i naturen

Bukser…

I denne graviditet, kan jeg slet ikke passe noget tøj. Min livmoder er faldet ned og maven er lige så stor som i slutningen af sidste graviditet. Min termin er d.20 juni, så der er noget tid endnu. Mine muskler har ikke haft mulighed for at gøre sig stærke eller klar til endnu en graviditet. Så min krop reagere på alle de værste måder i sin utilfredshed. Fik bækkenbundsløsning fra uge 15 og det hele faldt ned fra starten. Dvs jeg ikke kan passe noget af min tøj eller have noget om maven uden jeg virkelig skal tisse. Det er måske normalt, tænker du? Men i min sidste graviditet gik jeg i mit normale tøj indtil den sidste måned og maven faldt først ned, da jeg gik over min termin. 8 dage, blev det til.  Jeg har konstante smerter nu og kan kun gå 10 meter, så kommer der meget smertefulde plukveer og mit bækken går af led hele tiden. Jeg har konstant ondt!! Jeg skal holde mig i fuldstændig ro, for at livmoderhalsen ikke bliver forkortet og fødslen i værste fald går i gang lang tid før termin. Det er bare svært at holde sig 100% i ro med en lille pige på 1år, som der er gang i hele tiden. Heldigvis kan hun nu gå, men kan ikke lade være med at bære på hende en gang imellem. op af hendes seng, skiftebord, når hun falder eller er træt, barnevognen osv osv. Det kan ikke lade sig gøre anderledes. Heldigvis hjælper min søde mand virkelig meget, og for tiden laver han stort set alt arbejdet herhjemme. Så lidt positivt er der da ved det hele. ;D Der bliver 1,5 år imellem vores børn.

Jeg SAVNER mine bukser!! Ser frem til at mit lille, nye vidunder kommer ud til sommer og at jeg med tiden, kan hoppe i mine lækre bukser og resten af mit savnede tøj igen!

camilla4 496camilla4 491camilla4 489

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud i naturen