My home

Amning

IMG_20130915_155634

Jeg elsker at amme, det gør jeg skam. Men det kan til tider være træls, hårdt og meget udmattende. Zilke er nu blevet større, bruger mere energi, er mere vågen og derfor mere sulten. Hun elsker at ligge ved brystet om natten og det er et helvede for min krop. Til tider er der ingen søvn eller har man ligget helt forkert og man har derfor ondt resten af dagen. Men vi har også en masse dejlige stunder og vi knytter virkelig bånd. Jeg elsker personligt at putte og kramme. Det har mine piger hvertfald fået fra mig. De elsker at blive ammet og det vil jeg ikke tage fra dem! Det skal dog siges, at Leonora ikke bliver ammet mere, hvilket jeg er glad for, da hun er 1,5år nu. Om jeg ville lade være med at amme Leonora, hvis hun ville have brystet igen? NEJ! -som mor, kommer de i første række og jeg til sidst. Så jeg bliver ved indtil de selv siger fra, hvilket jeg mener er det rigtige. Ja, det er da pisse hårdt for kroppen (Det kan jeg især sige, da mit hår er faldet af begge gange, mine tænder dør, min hud er udtørret, jeg er bogstavelig talt blevet meget syg begge gange, da de tager alt nærring fra mig og min krop reagere med betændelses tilstande i hele kroppen. Mit immunsystem=0 ) Men jeg ville ikke være tilfreds med mig selv, hvis jeg ikke virkelig kæmpede for dette, da jeg har valgt at få børn, så skal de have det bedste der findes. Det lyder udefra måske fuldstændig dumt, men det er sådan jeg har valgt, at det skal være. Jeg tager en masse vitaminer osv denne gang, for at min krop ikke bliver alt for medtaget. Kan slet ikke forstå folk, som ikke ammer, selvfølgelig kan der være grunde, som gør, at man er nødsaget til at give andet end bryst. Det har jeg skam fuld forståelse for. Men giv det dog en chance først! Det skylder man da sit barn! Jeg giver skam en flaske hist og pist til Zilke, fordi jeg nu ved, hvad der kan ske med min krop, hvis jeg ikke passer på. Jeg skal have overskud til begge mine små børn, så nytter det ikke noget at Zilke tager alt min energi og lægger ved mit bryst hele tiden. så jeg ikke kan være der for Leonora.

Jeg elsker at amme, men det er fandme også hårdt arbejde, -og det skylder man sine børn, når man har taget det valg, at få børn!

IMG_20130916_103951

Her synes min store pige, Leonora, at hendes dukker også lige skulle have mad.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My home