Rice Lagersalg

Brok kan betale sig

Min kære mand blev åbenbart træt af mit graviditetsbrok. Så i går ville han have mig med rundt og finde graviditetsbukser på hans regning. Det siger jeg ikke nej til! Jeg har før nægtet at købe graviditetstøj, men bliver nok nød til at indse, at jeg ikke kan være i mit normale tøj denne gang. Det tyder på, at maven har tænkt sig at blive dobbelt så stor, hvis det overhovedet er muligt?! Gad vide, hvilken kæmpe baby, som gemmer sig derinde? Prøvede lidt forskelligt og ægrer mig virkelig over, at jeg ikke har overgivet mig til graviditetstøjet noget før! Det er en fantastisk opfindelse (på trods af, at jeg ikke kan lade være med at tænke på, at det er lidt spild af penge, da man kun er gravid i 9 mdr) Men sådan havde jeg det også med amme bherne. Der skulle gå lidt tid før jeg indså, at jeg ikke kunne leve uden!

Det endte med, at jeg fandt rigtig lækre bukser her: http://www.hm.com/dk/subdepartment/LADIES?Nr=4294928817

Det er gode priser og de er så behagelige at have på. Ikke nok med det, støtter de maven og det hjælper på mine smerter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rice Lagersalg